Ανθρωποκυνηγητό για τους αστυνομικούς "μαϊμού", αλλά και τον κουκουλοφόρο πιστολέρο, που χτύπησε χθες βράδυ στους Ωρεούς Ευβοίας...

Δυο ληστείες έγιναν χθες βράδυ στην Εύβοια. Στην πρώτη περίπτωση οι 2 δράστες είχαν βάλει στόχο τις εισπράξεις εταιρίας εμπορίας τσιγάρων και έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Ντύθηκαν αστυνομικοί, πήραν την μηχανή τους και έστησαν καρτέρι στο 25ο χλμ Χαλκίδας-Λέπουρων. Όταν πλησίασε το αυτοκίνητο της εταιρίας του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός νόμισε ότι πρόκειται για μπλόκο της αστυνομίας.

Οι ληστές χτύπησαν τον οδηγό του αυτοκινήτου στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου που κρατούσε ο ένας από τους δύο, ενώ πριν προλάβει να αντιδράσει ο συνοδηγός βρέθηκε δεμένος με τη ζώνη του αυτοκινήτου.Οι δύο ληστές άρπαξαν τις εισπράξεις, περίπου 60.000 ευρώ και αφού πήραν και τα κινητά των δυο υπαλλήλων για να μην ειδοποιήσουν άμεσα την αστυνομία, έγιναν "καπνός".

Στη δεύτερη περίπτωση ένας κουκουλοφόρος μπούκαρε, λίγο μετά τις 11:00΄ το βράδυ, σε κατάστημα καλλυντικών στους Ωρεούς. Με το πιστόλι στα χέρια πήγε κατευθείαν στο ταμείο και απειλώντας την 35χρονη ιδιοκτήτρια, ζήτησε τα χρήματα της ταμειακής. Ο ληστής πήρε περίπου 4.000 ευρώ και εξαφανίστηκε τρέχοντας.

Πηγή: lamiareport.gr