Από θαύμα σώθηκε χθες τα ξημερώματα στην περιοχή του Αδελιανού Κάμπου ένας νεαρός βρετανός τουρίστας, ο οποίος έπεσε σε πηγάδι που βρισκόταν κοντά στην παραλία. Ο νεαρός άνδρας διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής και λίγο μετά τις πέντε το πρωί μαζί με τη γαλλίδα φίλη του κατευθύνθηκαν στην παραλία. Η κοπέλα πήγε στη θάλασσα για να κολυμπήσει και λίγα λεπτά αργότερα, όταν επέστρεψε στην ακτή, αναζήτησε τον 20χρονο, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί.


Παρά τις προσπάθειές της δεν κατάφερε να τον εντοπίσει και άμεσα η κοπέλα ενημέρωσε τις αρχές. Οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στην περιοχή αναζητώντας τον νεαρό.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι φωνές του, τους οδήγησαν σε ένα πηγάδι κοντά στην παραλία και άμεσα ενημερώθηκε τόσο η πυροσβεστική υπηρεσία όσο και άνδρες της ΕΜΑΚ που μετέβησαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τον άνδρα που είχε, άγνωστο πως, καταλήξει μέσα στο πηγάδι. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας ανασύρθηκε σώος στις έξι περίπου το πρωί από ακάλυπτο πηγάδι που βρισκόταν μέσα σε οικόπεδο, στη βόρεια πλευρά του κέντρου που διασκέδαζε νωρίτερα.

 

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.


Πηγή: rethnea.gr