Απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην είσοδο της Ξάνθης.   Τουριστικό λεωφορείο με κατεύθυνση την Ξάνθη στην Εθνική Οδό Καβάλας-Ξάνθης, στο ύψος της ΒΙΠΕ Ξάνθης, πραγματοποίησε τρελή κούρσα με συγκρούσεις και έξοδο, προφανώς λόγω υπνηλίας του οδηγούς στο τιμόνι, σύμφωνα με το xanthpress.gr.  

Πιο συγκεκριμένα στις 00.30 τα ξημερώματα της Τρίτης το λεωφορείο, που ήταν άδειo από επιβάτες, αρχικά προσέκρουσε, χωρίς να ανακόψει ταχύτητα, διαδοχικά σε δύο κολώνες φωτισμού στο δεξιό ρεύμα. Από τη σύγκρουση οι κολώνες θρυματίστηκαν εντελώς και στη βάση τους απέμειναν μόνο σίδερα και καλώδια.   

Στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε όχημα, έριξε μια πινακίδα σήμανσης, συνέχισε την τρελή κούρσα χτυπώντας πάνω στο κιγκλίδωμα γέφυρας, η οποία τον συγκράτησε στο δρόμο και, τελικά, σταμάτησε βγαίνοντας έξω από το δρομό στην πλευρά της ΒΙΠΕ.  

Η συνολική πορεία του μετά τη σφοδρή πρόσκρουση στην πρώτη κολώνα διήρκεσε περίπου 100 μέτρα και όλος ο δρόμος γέμισε με θρύμματα τσιμέντου και γυαλιά. Ο οδηγός, που φάνηκε αρκετά τυχερός, εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να τον βγάλει αμυδρά τραυματισμένο και αρκετά σοκαρισμένo από το ατύχημα.   

H αστυνομία επενέβη άμεσα με αρκετά περιπολικά και άνδρες που διέκοψαν αμέσως την κυκλοφορία στα δύο ρεύματα, ενώ αρκετοί από τους οδηγούς που πρόλαβαν να περάσουν έπαθαν λάστιχο, καθώς ο δρόμος είχε μετατραπεί σε ένα απίστευτο βομβαρδισμένο τοπίο με τσιμέντα και γυαλιά. Οι άνδρες της πυροσβεστικής ξεκίνησαν να καθαρίζουν το οδόστρωμα στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, ενώ ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία στις 2.45.

TAGS