Άκαρπες παραμένουν 24 και πλέον ώρες μετά την εξάφανιση του 56χρονου Ισπανού τουρίστα στην Αγ. Παρασκευή Σκιάθου, οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο συναγερμός στο νησί σήμανε από το απόγευμα της Τετάρτης, οπότε η σύζυγος του 56χρονου αγνοούμενου δήλωσε την εξαφάνισή του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και έκτοτε στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση, στην οποία συμμετέχουν η ΕΛ.ΑΣ., η Π.Υ. με άνδρες της ΕΜΑΚ και το Λιμενικό Σώμα, με την βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων, που κατέφθασαν από τον Βόλο στο νησί το πρωί της Πέμπτης ακόμα και ελικοπτέρων (ένα ιδιωτικό και ένα της πολιτικής προστασίας) που συνδράμουν στην επιχείρηση, χτενίζοντας ολόκληρη την περιοχή.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-Volos.gr, o 56χρονος Ισπανός άνδρας με την σύζυγό του, κάτοικοι Βελγίου, κατέφθασαν στο νησί για διακοπές και φιλοξενούνταν σε οικία Ελλήνων φίλων τους, μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου ο 56χρονος έφυγε από το σπίτι γύρω στις 14.00 και έκτοτε αγνοείται. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 56χρονος είναι καρδιοπαθής, ενώ όπως σήμερα αποκάλυψε η σύζυγός του αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα.


Πηγή: e-volos.gr