Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα, έξω από το στρατόπεδο Καλογερογιάννη στην Κόρινθο, κάτοικοι της περιοχής, αντιδρώντας έτσι στη μεταφορά στο χώρο περίπου 400 μεταναστών. Τη συγκέντρωση κάλεσε ο δήμαρχος Κορίνθου, Αλέξανδρος Πνευματικός, ενώ συμμετείχε η Χρυσή Αυγή, με πρωτοστάτη και πάλι το βουλευτή του κόμματος, Ευστάθιο Μπούκουρα.  

Μπροστά από την πύλη, όπου ήταν παρατεταγμένοι άνδρες των ΜΑΤ, προκλήθηκε ιδιαίτερη ένταση όταν στο χώρο επιχείρησε να εισέλθει ο βουλευτής της συμπολίτευσης, Κώστας Κόλλιας. Παρευρισκόμενοι άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν, ενώ κάποιοι από αυτούς εκσφενδόνισαν μπουκάλια με νερό.

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, ο δήμαρχος τόνισε, «αγωνιζόμαστε για να τελειώσει αυτή η παράνομη κατάσταση στο στρατόπεδο. Η Πολιτεία προχώρησε παράνομα στη μεταφορά λαθρομεταναστών. Χθες ήρθαν από διάφορες περιοχές της χώρας πάνω από 200 μετανάστες από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν, που ξέρουν να χρησιμοποιούν τα όπλα, καθώς προέρχονται από εμπόλεμη ζώνη. Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε κόσμο έως τώρα εδώ στην Κόρινθο. Ήδη, από χθες τους κόψαμε το νερό. Εγώ θα είμαι μαζί με τους πολίτες της Κορίνθου... Θέλω να εκφράσω την αγωνία των κατοίκων της περιοχής που μένουν δίπλα στο στρατόπεδο και ανησυχούν για το αύριο και τα παιδιά τους».

Από την πλευρά του ο Ευστάθιος Μπούκουρας, μπροστά από τα μέλη της Χρυσής Αυγής που φώναζαν συνθήματα όπως «η Ελλάδα στους Έλληνες» και «έξω οι ξένοι από την Ελλάδα», υποστήριξε,  «δεν θα αφήσουμε κανέναν ξένο να κάνει κακό στην πατρίδα μας».