Χίλια εβδομήντα τρία πακέτα λαθραίων τσιγάρων, διαφόρων εταιρειών, βρέθηκαν σε φορτηγό ενός 48χρονου Βούλγαρου, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα (25-08-2012) στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) 

Τα πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, βρέθηκαν κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου και ήταν επιμελώς κρυμμένα και τοποθετημένα σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες της καμπίνας και στο πάτωμα του οχήματος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς είχε προμηθευτεί τα λαθραία τσιγάρα από άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, υπηκόους Ρωσίας, στην περιοχή της πλατείας Ομονοίας στην Αθήνα, τα οποία στη συνέχεια θα διέθετε προς πώληση σε ομοεθνείς του που απασχολούνται σε αγροτικές εργασίες στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.

Το όχημα και τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν. Σε βάρος του συλληφθέντα, που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας Περί Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και Περί Λαθρεμπορίας.