Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα με κατά τόπους νεφώσεις κυρίως στα ορεινά της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Αναλυτικά:

Στην Αττική θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός και οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στα ανατολικά και βόρεια όμως θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη,

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι αίθριος, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγεςτοπικές νεφώσεις στα ορεινά της Μακεδονίας το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου τις απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο προβλέπεται επίσης αίθριος καιρός, με βόρειους ανέμους που θα φτάσουν μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 28 και στην Κρήτη τοπικά έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με βόρειους ανέμους μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.