Ένας 40χρονος άνδρας στην Κέρκυρα κατέρρευσε όταν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών τον ενημέρωσαν ότι επρόκειτο να πραγματοποιήσουν έρευνα στο σπίτι του, στο χωριό Κορακιάνα. Ο άνδρας διακομίσθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο οποίος, σύμφωνα με τα έως στιγμής, στοιχεία, αποδίδεται σε παθολογικά αίτια. Πάντως, έχει παραγγελθεί η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Μέσα στο σπίτι τού εκλιπόντος βρέθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους περίπου δύο μέτρων και συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, που δικαιολόγησαν τη... λαχτάρα του.

Λίγο, πιο δίπλα, σε γειτονικό σπίτι 55χρονου Βρετανού, βρέθηκαν 33 νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 1.980 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό 9.175 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ σε επίσης γειτονικό αγρόκτημα εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης από την οποία εκριζώθηκαν συνολικά είκοσι δενδρύλλια, ύψους δύο μέτρων περίπου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών για τον αιφνίδιο θάνατο του 40χρονου θα διαβιβασθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ ο 55χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.