current views are: 1

3 Σεπτεμβρίου 2012
Δημοσίευση07:59

Δολοφονική ενέργεια ο θάνατος του 59χρονου από έκρηξη στα Χανιά

Σε εγκληματική ενέργεια τοποθέτησης παγιδευμένου εκρηκτικού μηχανισμού, αποδίδεται, από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, η έκρηξη που σημειώθηκε στον κήπο σπιτιού στο Καστέλι Κισάμου Χανίων, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 59χρονου.

Δημοσίευση 07:59’
αρθρο-newpost

Σε εγκληματική ενέργεια τοποθέτησης παγιδευμένου εκρηκτικού μηχανισμού, αποδίδεται, από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, η έκρηξη που σημειώθηκε στον κήπο σπιτιού στο Καστέλι Κισάμου Χανίων, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 59χρονου.

Σε εγκληματική ενέργεια τοποθέτησης παγιδευμένου εκρηκτικού μηχανισμού, αποδίδεται, από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, η έκρηξη που σημειώθηκε στον κήπο σπιτιού στο Καστέλι Κισάμου Χανίων, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 59χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που διενεργούν τις έρευνες κατέληξαν στην ανθρωποκτονία από πρόθεση με στόχο τον 59χρονο ή την ηλικιωμένη μητέρα του η οποία διαμένει μόνιμα στο συγκεκριμένο σπίτι, στο οποίο, σημειωτέον, είχε τοποθετηθεί βόμβα και πριν από δύο χρόνια.

Ο 59χρονος, ο οποίος διέμενε μόνιμα στην πόλη των Χανίων όπου και διατηρούσε κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων, πήγαινε τακτικά στο σπίτι στο Καστέλι Κισάμου, όπου διαμένει η μητέρα του.

Έτσι συνέβη και το απόγευμα της Κυριακής 2/9, όταν βγήκε στον κήπο μαζί με την μητέρα του για να μαζέψουν μπάμιες.

Κάποια στιγμή η μητέρα του επέστρεψε στο σπίτι και ξαφνικά, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, μια ισχυρότατη έκρηξη έβγαλε όλους τους περίοικους από τα σπίτια τους.

Μαζί βγήκε και η άτυχη μάνα, η οποία είδε το γιό της να έχει πέσει κάτω αιμόφυρτος και με σχεδόν διαλυμένο το πρόσωπό του.

Ο άντρας, βαριά τραυματισμένος, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, προκειμένου στη συνέχεια να διακομιζόταν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Όμως στη διαδρομή προς το Νοσοκομείο, ο 59χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο.

Να σημειωθεί πως ο 59χρονος είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης πριν από δύο περίπου χρόνια, όταν είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του, το οποίο τότε ήταν στο στάδιο της οικοδομής.

Επιπλέον, από πολλούς εκφράζονται υπόνοιες πως ίσως δεν είναι άσχετη με το θέμα και η πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά η οποία είχε εκδηλωθεί σε σημείο κοντά στο σπίτι του 59χρονου στα Μαρεδιανά, τα ξημερώματα της Δευτέρας 20 Αυγούστου.

Επίσης πολλοί κάνουν λόγο για χρηματικές οφειλές του θύματος της μαφιόζικης δολοφονίας, σε κάποιους στους οποίους «δεν έπρεπε» να χρωστά.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Πηγή: flashnews.gr


σχετικα αρθρα