Άγρια δολοφονία ιερέα στην Ηλεία σημειώθηκε στις 12:30 το μεσημέρι περίπου.
Σύμφωνα με το patrisnews.com ο πατέρας Αθανάσιος Αυγερόπουλος σταμάτησε για λίγα λεπτά με το αυτοκίνητό του σε πάρκινγκ στην διασταύρωση της Κρέστενας και άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.


Οι τελευταίες πληροφορίες του ilialive.gr αναφέρουν ότι η σύζυγος του ιερέα κατάγεται από το χωριό Φλόκα ενώ ο ίδιος καταγόταν και λειτουργούσε στην περιοχή της Φωκίδας. Επίσης αναφέρεται ότι ο ιερέας ήταν 52 ετών και η σύζυγός του συνομήλικη. Προς το παρόν, δεν έχει εξακριβωθεί αν το κίνητρο ήταν η ληστεία ή συνέβη κάτι άλλο. 


Εδώ και λίγη ώρα στον τόπο του εγκλήματος βρίσκεται η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα προκειμένου να κάνει γνωμάτευση. Tο πτώμα φέρει πολλαλλές κακώσεις σε θώρακα,κεφαλή και τράχηλο απο πυροβόλο όπλο σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν απο λίγα λεπτά η ιατροδικαστής του νοσοκομείου Ρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απο την σύζυγο του ιερέα (η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ) ανατρέπονται όλες οι πληροφορίες περί ληστείας λόγω ανάληψης μεγάλου χρηματικού ποσού από τράπεζα της Ζαχάρως.