current views are: 1

3 Σεπτεμβρίου 2012
Δημοσίευση11:47

Ο ΟΛΘ παραχωρεί δύο πλοία στο Πολεμικό Ναυτικό

Δύο πλοία παραχώρησε στο Πολεμικό Ναυτικό ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) έναντι συμβολικού αντιτίμου.

Δημοσίευση 11:47’
αρθρο-newpost

Δύο πλοία παραχώρησε στο Πολεμικό Ναυτικό ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) έναντι συμβολικού αντιτίμου.

Δύο πλοία παραχώρησε στο Πολεμικό Ναυτικό ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) έναντι συμβολικού αντιτίμου. Πρόκειται για το ρυμουλκό «Πίνδος» και το πυροσβεστικό «Βότσης».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΟΛΘ Α.Ε. αναγνωρίζοντας την σημαντική συνεισφορά του Πολεμικού Ναυτικού τόσο στην ασφάλεια της χώρας, όσο και στην κοινωνία γενικότερα προχώρησε στην διάθεση δύο πλοίων έναντι συμβολικού αντιτίμου.

Πιο συγκεκριμένα η ΟΛΘ Α.Ε. διέθεσε το ρυμουλκό “ΠΙΝΔΟΣ” και το πυροσβεστικό πλοιάριο “ΒΟΤΣΗΣ” στις υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού με στόχο την ενίσχυσή του με πλοιάρια βοηθητικού ρόλου.

Η παράδοση-παραλαβή έγινε στα γραφεία της ΟΛΘ Α.Ε. μεταξύ του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του οργανισμού κ. Στέλιου Αγγελούδη και του Διοικητή της Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου Πλοίαρχο Χ. Παυλούδη Π.Ν.

Μετά την παράδοση των πλοίων στο Πολεμικό Ναυτικό ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε. κ. Στέλιος Αγγελούδης δήλωσε: “Με την παράδοση των δύο πλοίων βοηθητικού ρόλου στο Πολεμικό Ναυτικό, η ΟΛΘ Α.Ε. συμβάλλει έμπρακτα στην ενίσχυση της αποστολής και του έργου που προσφέρει το Πολεμικό Ναυτικό τόσο στην Πατρίδα μας όσο και στο κοινωνικό σύνολο. Η ΟΛΘ Α.Ε. θα συνεχίσει να είναι αρωγός με όποιο τρόπο μπορεί στο έργο του Πολεμικού Ναυτικού”».


σχετικα αρθρα