current views are: 1

31 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση15:50

Έντονα χρώματα: Η τάση του μακιγιάζ της νέας σεζόν

Τα χρώματα του φθινοπωρινού μακιγιάζ μάλλον ακολουθούν αυτά των ρούχων. Είναι ζεστά και έντονα και ζωντανεύουν την όψη του γυναικείου προσώπου.  

Δημοσίευση 15:50’
αρθρο-newpost

Τα χρώματα του φθινοπωρινού μακιγιάζ μάλλον ακολουθούν αυτά των ρούχων. Είναι ζεστά και έντονα και ζωντανεύουν την όψη του γυναικείου προσώπου.  

Τα χρώματα του φθινοπωρινού μακιγιάζ μάλλον ακολουθούν αυτά των ρούχων. Είναι ζεστά και έντονα και ζωντανεύουν την όψη του γυναικείου προσώπου.   Το φθινόπωρο και το χειμώνα το μακιγιάζ διαφοροποιείται. Το μαύρισμα αρχίσει να υποχωρεί σταδιακά και τα bronzer και οι τερακότες μπαίνουν πίσω-πίσω στο συρτάρι με τα καλλυντικά. Τα χρώματα διαφοροποιούνται, γίνονται πιο σκούρα αλλά παραμένουν έντονα και τονίζουν τις γωνίες και τις καμπύλες του γυναικείου προσώπου.  

Tips:  
• Για να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες, ξεκινήστε να τις βάφετε πρώτα από τη μέσα μεριά έχοντας κλειστά τα μάτια. Έπειτα περάστε το βουρτσάκι κανονικά, επιμένοντας στη ρίζα.  

• Τοποθετείτε το ρουζ ξεκινώντας από την εξωτερική πλευρά των μήλων με φορά προς τα μέσα, έτσι ώστε να τα τονίσετε ή να σχηματίσετε γωνίες.  

• Μην σας απασχολεί η απόλυτα ευθεία γραμμή του eyeliner. Έτσι κι αλλιώς θα καλυφθεί από την έντονη σκιά. Και τα δύο προϊόντα φροντίστε να καταλήγουν με ελαφρά κλίση προς τα πάνω.  

• Χρησιμοποιείστε μολύβι για το περίγραμμα των χειλιών. Είναι απαραίτητο όταν πρόκειται να τα βάψετε με έντονο χρώμα.  

Πηγή: jenny.gr


σχετικα αρθρα