Σε πεδίο μάχης μετρατράπηκαν νωρίς σήμερα το μεσημέρι τα διαστήρια του Ρεθύμνου, όπου επρόκειτο να συζητηθεί μια υπόθεση διαζυγίου που όπως αποδείχθηκε κάθε άλλο παρά ρουτίνας ήταν...
Σύμφωνα με το prismanews οι συγγενείς της γυναίκας που ήταν μια εκ τω δύο πρωταγωνιστών της υπόθεσης, έδειραν άγρια τον σύζυγό της και γαμπρό τους, ενώ για να αποτραπούν τα χειρότερα χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας η οποία μάλιστα προχώρησε και σε συλλήψεις.

Συγκεκριμένα, στον σύζυγο επιτέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας, ο αδερφός και δύο θείοι της κοπέλας, με αποτέλεσμα να τον ξυλοκοπήσουν άγρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δικαστών, των δικηγόρων αλλά και ολόκληρου ουσιαστικά του δικαστικού μεγάρου που αναστατώθηκε από τον πρωτοφανή καυγά.

Άμεσα κλήθηκε και η αστυνομία, ωστόσο οι δράστες πρόλαβαν και χτύπησαν άγρια τον άτυχο άνδρα, ο οποίος μάλιστα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε αμέσως μετά το επεισόδιο. Η αστυνομία συνέλαβε τους τέσσερις πρωταγωνιστές του ξυλοδαρμού, οι οποίοι τώρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Πηγή: Prismanews