Στη δημοσιότητα ένα ακόμη όνομα συλληφθέντος για παιδική πορνογραφία


Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ενός ακόμα ατόμου, που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τον Τσουράκη Στυλιανό του Ευτύχιου και της Φωτεινής, ο οποίος γεννήθηκε το 1959 στον Πειραιά και ο οποίος είναι κάτοικος Αττικής. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της προμήθειας, κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους.


Μετά τη σημερινή δημοσιοποίηση, από τους 15 συνολικά συλληφθέντες σε όλη τη χώρα, έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία οκτώ εξ αυτών, οι οποίοι συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Οι συλλήψεις έχουν γίνει στο πλαίσιο της πανελλαδικής αστυνομικής επιχείρησης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με την κωδική ονομασία «Trojan Horse» (Δούρειος Ίππος), για την καταπολέμηση του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο