Την εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές έδωσε πριν από λίγη ώρα ο αρμόδιος Ανακριτής Πατρών, για τον 30χρονο από την περιοχή της Αγυιάς ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και για βιασμό του 12χρονου αγοριού Ρομά, ο οποίος και εντοπίστηκε και συνελήφθη το περασμένο Σάββατο σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Παραλίας. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο κατηγορούμενος πατέρας δύο παιδιών, μέσω του συνηγόρου του, δεν βίασε το παιδί, απλά του έδωσε λίγα χρήματα, περίπου δέκα ευρώ προκειμένου να τον αυνανίσει κάτι που έγινε κιόλας.

Εισαγγελέας και Ανακριτής δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του 30χρονου και έδωσαν την εντολή να προφυλακιστεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εκδοθεί τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκειμένου να φανεί ακριβώς αν ο δράστης έχει προβεί και σε πράξεις επάνω στο κορμί του ανήλικου, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές αργά το βράδυ, και ο άνδρας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με τον 12χρονο σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην περιοχή της Παραλίας όπου είχε μεταβεί προκειμένου να ικανοποιήσεις τις σεξουαλικές του ορέξεις, έναντι ενός μικρού χρηματικού ποσού που έδωσε στον ανήλικο.