current views are: 1

12 Σεπτεμβρίου 2012
Δημοσίευση09:20

Χανιά: Μαροκινοί έκλεψαν 10 μπουκάλια αλκοόλ από σούπερ μάρκετ

Δεν έκλεψαν χρήματα, ούτε μετρητά … αλλά αλκοόλ!

Δημοσίευση 09:20’
αρθρο-newpost

Δεν έκλεψαν χρήματα, ούτε μετρητά … αλλά αλκοόλ!

Δεν έκλεψαν χρήματα, ούτε μετρητά … αλλά αλκοόλ!
Αυτό χρειάζονταν, φαίνεται, οι δύο Μαροκινοί, ηλικίας 32 και 29 ετών, που συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον Καβρό, στα Χανιά, από αστυνομικούς του ΤΑΕ Αποκορώνου, για κλοπή και αντίσταση από κοινού.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, μπήκαν σε «σούπερ μάρκετ» ιδιοκτησίας ενός 37χρονου και έκλεψαν 10 μπουκάλια αλκοολούχων ποτών. Οι Μαροκινοί έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αργότερα, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να κινούνται με Ι.Χ. αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, στον οποίο οι δύο αλλοδαποί αντιστάθηκαν σθεναρά απωθώντας τους αστυνομικούς, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:

16 φιάλες αλκοολούχων ποτών σε δύο τσάντες κάτω από τα καθίσματα, μία σακούλα με 56 πακέτα τσιγάρα, ένα κατσαβίδι μήκους 30 εκατοστών, που χρησιμοποιούσαν σαν διαρρηκτικό εργαλείο και το χρηματικό ποσό των 680 ευρώ,
Τα 10 μπουκάλια αποδόθηκαν στον 37χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Κρυονερίδας που ενεργεί την προανάκριση, εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις καθώς και η προέλευση των ειδών που βρέθηκαν στην κατοχή τους.  

Πηγή: cretalive.gr


σχετικα αρθρα