Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν ο αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς και ένα στέλεχος του Λιμενικού Σώματος μετά από επεισόδιο που είχαν με πέντε άτομα -τα οποία και αναζητούνται- κατά την ανέλκυση πλωτής εξέδρας για την πρόσδεση σκαφών στην περιοχή της Αγίας Ευφημίας.
Η ανέλκυση της εξέδρας, την οποία κατά πληροφορίες διεκδικεί ένας ιδιώτης, γινόταν με πρωτοβουλία του δήμου, παρουσία δύο λιμενικών.

Το επεισόδιο άρχισε όταν στο σημείο έφθασε φουσκωτό σκάφος με πέντε επιβαίνοντες, οι οποίοι άρχισαν να διαπληκτίζονται με τους παρευρισκόμενους. Δύο εκ των επιβαινόντων στο σκάφος επιτέθηκαν στον αντιδήμαρχο του νησιού και τον χτύπησαν με σιδηρολοστό στο κεφάλι. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε και ένας λιμενικός.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τοπικά μέσα του νησιού οι άγνωστοι επιχείρησαν να πνίξουν τον αντιδήμαρχο αφού τον είχαν πετάξει στη θάλασσα και τον χτυπούσαν!

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νομαρχιακό νοσοκομείο Κεφαλλονιάς. Ο αντιδήμαρχος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε, ενώ ο λιμενικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Τα πέντε άτομα μετά το επεισόδιο διέφυγαν και οι δύο από αυτούς αναζητούνται κατά την αυτόφωρη διαδικασία. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς.