current views are: 2

13 Σεπτεμβρίου 2012
Δημοσίευση09:58

Άγριο ξύλο μεταξύ κατοίκων και Ρομά στη Φθιώτιδα – Ζήτησαν τη συνδρομή της Χρυσής Αυγής! (Βίντεο)

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η Ανθήλη Λαμίας την Τετάρτη με τους κατοίκους να έρχονται στα χέρια με τσιγγάνους που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή. 

Δημοσίευση 09:58’
αρθρο-newpost

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η Ανθήλη Λαμίας την Τετάρτη με τους κατοίκους να έρχονται στα χέρια με τσιγγάνους που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή. 

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η Ανθήλη Λαμίας την Τετάρτη με τους κατοίκους να έρχονται στα χέρια με τσιγγάνους που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή.  Όλα άρχισαν όταν οι Ρομά προσπάθησαν να παρέμβουν στην Γενική Συνέλευση που γινόταν στο χωριό.

Αποτέλεσμα ήταν να ανέβουν τα αίματα και οι δύο πλευρές να έρθουν στα χέρια. Μάλιστα κάτοικοι ζήτησαν τη συνδρομή της Χρυσής Αυγής προκειμένου να διευθετήσει το ζήτημα!

Στο σημείο έφτασε μετά τα επεισόδια ο δήμαρχος Λαμίας, τον οποίο αποδοκίμασαν οι κάτοικοι φωνάζοντας «Δεν πάει άλλο. Έχουν λεηλατήσει το χωρίο μας. Μας κατέστρεψαν και τώρα κινδυνεύει και η ζωή μας».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι δικαίως οι κάτοικοι είναι δικαίως αγανακτισμένοι και εάν η Πολιτεία δεν αναλάβει δράση τότε τα φαινόμενα αυτοδικίας θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα. 

«Η μετατροπή των καταυλισμών ρομά σε κέντρα λαθρεμπορίου ναρκωτικών και όπλων οφείλεται στην απόλυτη ανυπαρξία των κρατικών Αρχών. Οι Έλληνες κάτοικοι που ζητούν τη συνδρομή της Χρυσής Αυγής είναι δικαίως αγανακτισμένοι. Αν η επίσημη Πολιτεία δεν αναλάβει επιτέλους δράση, τα φαινόμενα αυτοδικίας θα επεκταθούν σε ολόκληρη τη χώρα» καταλήγει η ανακοίνωση.