current views are: 1

13 Σεπτεμβρίου 2012
Δημοσίευση18:25

Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου ζευγάρι στον Πειραιά – Παρίσταναν τους ενοικιαστές

Θανάσιμα τραυματισμένο εντοπίστηκε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στον Πειραιά.

Δημοσίευση 18:25’
αρθρο-newpost

Θανάσιμα τραυματισμένο εντοπίστηκε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στον Πειραιά.

Θανάσιμα τραυματισμένο εντοπίστηκε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στον Πειραιά. Τα δύο θύματα που ήταν και διαχειριστές της πολυκατοικίας βρέθηκαν σε διαφορετικούς ορόφους της πολυκατοικίας, στην οδό Καλέργη 63, γεγονός που περιπλέκει το μυστήριο για τις συνθήκες του θανάτου τους.

Η 60χρονη είχε χτυπηθεί με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στην κοιλιακή χώρα στο διαμέρισμα όπου διέμενε το ζευγάρι στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας, ενώ επίσης ο 63χρονος βρέθηκε νεκρός με χτυπήματα στο θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο, σε διαμέρισμα που ενοικίαζε στο δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται και συγκλίνουν στην εκδοχή της ληστείας, χωρίς να αποκλείεται κάποιο άλλο κίνητρο από πλευράς των δραστών.

Στο διαμέρισμα του ζευγαριού βρέθηκε το μαχαίρι του εγκλήματος, το οποίο ο δράστης ή οι δράστες είχαν καθαρίσει από τα αίματα.

Επίσης, βρέθηκαν φρούτα κομμένα και καφές στο τραπέζι και εξετάζεται εάν ήταν του ζευγαριού ή οι δράστες είχαν το θράσος να φάνε και να πιούν μετά το έγκλημα.


σχετικα αρθρα