current views are: 1

13 Σεπτεμβρίου 2012
Δημοσίευση13:50

Ποιο είναι το ιδανικό σχήμα φρυδιών;

Το σχήμα του προσώπου σου παίζει καθοριστικό ρόλο στο σχήμα των φρυδιών που θα διαλέξεις. Γεμάτο, χοντρό φρύδι που «βγάζει μάτι» ή λεπτό να πλαισιώνει το πρόσωπο.   

Δημοσίευση 13:50’
αρθρο-newpost

Το σχήμα του προσώπου σου παίζει καθοριστικό ρόλο στο σχήμα των φρυδιών που θα διαλέξεις. Γεμάτο, χοντρό φρύδι που «βγάζει μάτι» ή λεπτό να πλαισιώνει το πρόσωπο.   

Το σχήμα του προσώπου σου παίζει καθοριστικό ρόλο στο σχήμα των φρυδιών που θα διαλέξεις. Γεμάτο, χοντρό φρύδι που «βγάζει μάτι» ή λεπτό να πλαισιώνει το πρόσωπο.    Διάβασε παρακάτω τι σχήμα θα πρέπει να δώσεις στα φρύδια σου πριν πιάσεις ανά χείρας το τσιμπιδάκι…  

Φρύδια από τσιμπιδάκι: Η τάση φέτος επιβάλει τα φρύδια σου να είναι γεμάτα. Δηλαδή να μην είναι απλά μια λεπτή γραμμή που πλαισιώνει το πρόσωπο.   

Για να γεμίσεις ένα λεπτό φρύδι καλά θα κάνεις να διαλέξεις μια σκιά για γέμισμα στην απόχρωση του φρυδιού και να μεταμορφώσεις κάνοντάς το να δείχνει ακόμη πιο πυκνό.   

Το πυκνό και μακρύ φρύδι είναι in αρκεί να είσαι βέβαιη ότι μπορείς να το υιοθετήσεις. Το πόσο χοντρά ή λεπτά θα διαλέξεις να τα έχεις είναι δικό σου θέμα. Το βασικό που οφείλεις να σκεφτείς είναι το σχήμα του προσώπου σου που παίζει καθοριστικό ρόλο στο σχηματισμό των φρυδιών.  

Στρογγυλό πρόσωπο: Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο τότε δεν είναι ανάγκη το φρύδι να είναι πολύ γεμάτο. Φρόντισε να είναι ελαφρώς λεπτό και τόσο μακρύ ώστε να μην τραβάει την προσοχή.   

Σε καμία περίπτωση μην δοκιμάσεις το χοντρό και μακρύ φρύδι που θα τονίσει τις στρογγυλεμένες σου άκρες. Αυτό που ζητάς εδώ είναι να δημιουργήσεις γωνίες και να οριοθετήσεις σε ένα βαθμό το πρόσωπό σου. Μην το παρακάνεις όμως και με το τσιμπιδάκι, καθώς δεν θα είναι ωραίο να μείνεις με μια λεπτή γραμμή.   

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς: Αν έχεις πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς τότε δώσε βάση στην εξωτερική γωνία του ματιού, αλλά πρόσεξε γιατί το τόξο δεν πρέπει να είναι πολύ έντονο. Αυτό που ζητάς στην ουσία είναι να πετύχεις όπως η Τζένιφερ Λόπεζ να απαλύνεις τις ανισότητες του προσώπου που δημιουργεί το σχήμα καρδιάς.   

Τετράγωνο πρόσωπο: Αν έχεις τετράγωνο πρόσωπο τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να απαλύνεις λίγο τις γωνίες με ένα τελείως στρογγυλό φρύδι.

«Γλύκανε» με λίγο χρώμα και γέμισε τα φρύδια σου με σκιά, παρά με μολύβι καθώς αυτό δεν δίνει απαλό χρώμα.  

Πηγή: womenonly.gr