Οκτώ διάσημοι ηθοποιοί του θιάσου «Τι βουλή θα παραδώσεις» τραυματίστηκαν τα ξημερώματα, μετά από ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού παρά την έξοδο Ζυγίου με εμπλεκόμενα τρία αυτοκίνητα. 

Οι επιβάτες του λεωφορείου είναι γνωστοί ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων Αννα Παναγιωτοπούλου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνης Καφετζόπουλος και Μιρκα Παπακωσταντίνου, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για θεατρική παράσταση.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του και προσέκρουσε στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου. 

Ακολούθως, οδηγός, ο οποίος αντιλήφθηκε έγκαιρα το δυστύχημα, στάθμευσε το όχημά του στη λωρίδα ασφαλείας και κατέβηκε για βοήθεια, ενώ μικρό λεωφορείο (mini bus), το οποίο ακολουθούσε, κάτω από συνθήκες που επίσης διερευνώνται, προσέκρουσε διαδοχικά στα δύο ακινητοποιημένα οχήματα. Ο οδηγός του πρώτου οχήματος, εξήλθε από αυτό και εγκατέλειψε τη σκηνή τρέχοντας.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν οκτώ από τους επιβαίνοντες του λεωφορείου και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν από το νοσοκομείο, εκτός από τη Χρύσα Ρώπα, η οποία κρατήθηκε για νοσηλεία, λόγω διάσεισης.