Κρήτη: Στο Πειθαρχικό 8 υπάλληλοι για έκδοση παράνομων αδειών οδήγησης


Στην κρίση του Πειθαρχικού Συμβουλίου αφήνονται οι οκτώ υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κρήτης, που φέρονται να ενεπλάκησαν σε κύκλωμα έκδοσης παράνομων αδειών οδήγησης.  
Το όργανο καλείται να αποφασίσει το αν οι υπάλληλοι θα παραμείνουν στις θέσεις τους ή θα αποπεμφθούν - οι οκτώ παραπέμπονται με το ερώτημα της αργίας από τα καθήκοντά του - καθώς το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης φαίνεται να είναι στον «αέρα»!  

Για την υπόθεση δεν έχουν ασκηθεί διώξεις, ενώ εκκρεμεί ακόμη η προκαταρκτική εξέταση. Κάποιοι κάνουν λόγο για μη «δεμένη» υπόθεση, παρά το ότι πληροφορίες ανέφεραν ότι η αστυνομική έρευνα ήταν μακρά.  

Υπενθυμίζεται ότι οι συλλήψεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση έγιναν με σχεδόν... θεαματικό τρόπο, με τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους να οδηγούνται στο Δικαστικό Μέγαρο σιδηροδέσμιοι.   

Ωστόσο, λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να ασκηθούν ποινικές διώξεις, ενώ η δικογραφία που αριθμεί 3.000-4.000 σελίδες βρίσκεται ακόμη στο γραφείο της απερχόμενης Εισαγγελέως Στ. Στεφανάτου, προκειμένου να δοθεί διαταγή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.  


Πηγή: cretalive.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο