Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ABC για τις ανάγκες της οποίας άφησε τις κάμερες να μπουν στο σπίτι της για πρώτη φορά.  
Το εντυπωσιακότερo δωμάτιο του σπιτιού της Λατίνας σταρ είναι, αναμφίβολα… η γκαρνταρόμπα της, η οποία έχει το μέγεθος ενός μικρού σπιτιού. Ο χώρος, με τέλειο, ακριβή φωτισμό και κρεμ μοκέτα από άκρη σε άκρη, έχει ένα μεγάλο dressing table, επαγγελματικό εξοπλισμό κομμωτηρίου, πολλές καρέκλες και καθρέφτες παντού.  

Επίσης, υπάρχουν παντού ράγες με άπειρα couture φορέματα, ενώ ένα σημείο του χώρου φιλοξενεί την συλλογή παπουτσιών της σταρ.  

Η κάμερα της εκπομπής εντόπισε, μέσα σε ένα κουτί στο πάτωμα, το αποκαλυπτικό Jungle Dress του οίκου Versace, το οποίο η τραγουδίστρια φόρεσε στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy το 2000, και το οποίο συζητιέται μέχρι και σήμερα.

«Μου είχε κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση που προκάλεσε τέτοιες αντιδράσεις», είπε η τραγουδίστρια. «Ήμουν τόσο αθώα τότε. Πίστευα ότι ήταν απλώς ένα πολύ ωραίο φόρεμα που μου πήγαινε. Τώρα βλέπω ότι είναι τόσο αποκαλυπτικό! Υποθέτω ότι γι' αυτό προκλήθηκε όλος αυτός ο ντόρος!».  

ΠΗΓΗ: queen.gr