Στους δρόμους βρίσκονται ξανά οι ένστολοι σε όλη τη χώρα, διαμαρτυρόμενοι για τις επικείμενες περικοπές στα ειδικά τους μισθολόγια. Συγκεκριμένα, παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα πυροσβέστες έξω από το προεδρείο της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος στην Πειραιώς, έχοντας αναρτήσει πανό με σύνθημα: «Η φωτιά των νέων περικοπών καίει τη ζωή μας. Φτάνει πια!!!». 

Στη συνέχεια σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος στη Μουρούζη, ενώ παρόμοιες κινητοποιήσεις γίνονται και στην περιφέρεια.


Περίπου 200 απόστρατοι σωμάτων ασφαλείας βρίσκονται, επίσης, συγκεντρωμένοι στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα κατευθυνθούν προς το Σύνταγμα.


Κινητοποιήσεις πραγματοποιούν σε όλη τη χώρα και οι αστυνομικοί, που διαμαρτύρονται για τις επικείμενες περικοπές των μισθών τους. Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα, Τετάρτη στη Λάρισα, ενώ για αύριο, Πέμπτη προγραμματίζονται κινητοποιήσεις σε Λαμία και Χανιά. Την Παρασκευή θα υπάρξει παρόμοια εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Κοζάνη.