Σε αποκαλύψεις για την σχέση του με την παπαδιά προέβη ο εραστής της που κατηγορείται για τη δολοφονία του 52χρονου ιερέα στην Ηλεία. Ο 41χρονος υποστήριξε πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον παπά, αλλά τον πίεζε αφόρητα η πρεσβυτέρα. Μιλώντας στο Star, είπε χαρακτηριστικά «έριξα με κλειστά τα μάτια. Δεν ξέρω τι έγινε. Η κυρία τα ξέρει. Είχε βάλει και άλλα άτομα να τον σκοτώσουν. Εγώ της είχα πει να χωρίσει, αντί να κάνει αυτό το πράγμα».

Παράλληλα τονίζει πως εκείνος της είπε να χωρίσει και να μην σκοτώσει τον παπά. «Ήθελε να τα φάει όλα, της είχε φάει 30 χρόνια από τη ζωή της και την πλήρωσα τη νύφη εγώ. Εγώ είμαι το μεγαλύτερο θύμα, ο μεγαλύτερος μ...ς που υπήρχε στην Ελλάδα», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Για τη στιγμή της δολοφονίας ο δράστης είπε: «Πώς έγινε εκείνη την ώρα ούτε που ξέρω και έριξα με κλειστά τα μάτια. Έριξα με τα μάτια κλειστά με επτά νούμερο σκάγι και σηκώθηκα και έφυγα μετά τι έγινε δεν ξέρω. Δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας. Αφού έριξα, έφυγα, αλλά μετά άκουσα ένα αμάξι να μαρσάρει. Δεν τον σκότωσα εγώ».