Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στο χωριό Ροτάσι στο δημοτικό διαμέρισμα Πύργου Μονοφατσίου στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 17χρονου αγοριού και τον τραυματισμό τριών ακόμα ατόμων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αιματηρό επεισόδιο ξεκίνησε όταν μια ομάδα 5 - 6 ατόμων, μέλη οικογενειών που τους χωρίζουν κτηματικές διαφορές, «πιάστηκε» στα χέρια.

Γρήγορα τις μπουνιές διαδέχτηκαν πυροβολισμοί και μαχαιρώματα που έπεφταν βροχή μεταξύ των εμπλεκόμενων με συνέπεια τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων που μεταφέρθηκαν όλοι στο Κέντρο Υγείας Χάρακα για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο 17χρονος που είχε δεχτεί σφαίρες από όπλο, υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα τραύματά του, ενώ ένας 29χρονος νοσηλεύεται με τραύμα ανάμεσα στον πνεύμονα και το νεφρό από μαχαίρι, ένας 22χρονος με διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα, και ένας 17χρονος με μώλωπες σε όλο του το σώμα από μαγκούρες.

Λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι εκτυλίχτηκαν τραγικές στιγμές έξω από το ΠΑΓΝΗ, όπου μεταφέρθηκε η σορός του 17χρονου, με τους συγκεντρωμένους συγγενείς του ανήλικου να μην μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επίσης και δύο ακόμη τραυματίες που ανήκουν στην οικογένεια του 17χρονου θύματος ενώ ο τρίτος τραυματίας, μέλος της αντιμαχόμενης πλευράς, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, προκειμένου να αποφευχθεί νέα συμπλοκή στο χώρο του νοσοκομείου.

Αναβρασμός επικρατεί αυτήν την ώρα στο χωριό με τους συγγενείς του 17χρονου θύματος να έχουν ήδη ξεσηκωθεί φωνάζοντας «Να φύγουν, θα τους κάψουμε όλους».


Πηγή: flashnews.gr