Αποφασισμένοι να κλέψουν ήταν οι δράστες της κλοπής που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα σε αρτοποιείο στα Σαβάλια, οι οποίοι δεν πτοήθηκαν ούτε από το συναγερμό που χτυπούσε ασταμάτητα και συνέχισαν τη δράση τους ανενόχλητοι! Το περιστατικό σημειώθηκε στις 1:30 χθες τα ξημερώματα στο φούρνο που διατηρεί απέναντι από το πρώην κοινοτικό γραφείο ο κ. Διονύσης Σπυρόπουλος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες έσπασαν με αιχμηρό αντικείμενο την κεντρική είσοδο του αρτοποιείου και παρά το γεγονός ότι άρχισε να χτυπά ο συναγερμός, μπήκαν στο εσωτερικό του καταστήματος και αφαίρεσαν από τον πάγκο την ταμειακή μηχανή και στη συνέχεια το έβαλαν στα πόδια.
 
Με αυτοκίνητο και μηχανάκι

Περίοικοι που άκουσαν το θόρυβο από την τζαμαρία που έσπαγε και εν συνεχεία το συναγερμό, πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και το μόνο που πρόλαβαν να δουν ήταν ένα λευκό αυτοκίνητο 4Χ4 να φεύγει από το σημείο με κατεύθυνση προς Γαστούνη και από πίσω να ακολουθεί ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού.

Στη συνέχεια ειδοποίησαν τον ιδιοκτήτη του φούρνου, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα έφθασε στο σημείο μην κρύβοντας την αγανάκτησή του, αφού όπως είπε στην εφημερίδα «Πατρίς», είναι η τρίτη φορά που πέφτει θύμα κλοπής.

Πηγή: patrisnews.com
TAGS