Στο Τελωνείο Τρικάλων, βρίσκεται δεσμευμένο από το ΣΔΟΕ Λάρισας, το ΙΧΦ φορτηγό βυτιοφόρο και το μείγμα αερίου θέρμανσης που κατασχέθηκαν χθες το απόγευμα για υπόθεση λαθρεμπορίας υγραερίου στα Τρίκαλα μέσω γνωστού πρατηρίου υγρών καυσίμων. Πέρα από τους δύο Τρικαλινούς ηλικίας 39 και 37 ετών αντίστοιχα, έχουν συλληφθεί και 2 Αλβανοί ηλικίας 31 και 40 ετών αντίστοιχα για τον παράνομο εφοδιασμό του πρατηρίου.

Οι Αστυνομικοί του Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων που αξιοποίησαν πληροφορίες που είχαν, είχαν θέσει σε στενή παρακολούθηση το βυτιοφόρο από την στιγμή που μπήκε προερχόμενο από την Λάρισα στα όρια του Νομού.

Ο 39χρονος Τρικαλινός κατελήφθη να εφοδιάζει με ποσότητα μείγματος αερίου θέρμανσης συνολικού βάρους 9 τόνων, το πρατήριο ιδιοκτησίας εταιρείας εκπροσωπούμενης από τον 37χρονο Τρικαλινό.

Το ΙΧΦ βυτιοφόρο, είναι ιδιοκτησίας εταιρείας εκπροσωπούμενης από 78χρονο ο οποίος αναζητείται…

Ο 37χρονος γνωστός Τρικαλινός πρατηριούχος υγρών καυσίμων, θα διέθετε στην Τρικαλινή αγορά το υγραέριο θέρμανσης ως υγραέριο κίνησης  χωρίς να έχουν καταβληθεί οι αναλογούντες δασμοί και λοιπές επιβαρύνσεις.

Το υγραέριο προέρχονταν από πετρελαϊκές εγκαταστάσεις με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: trikalanews.gr