Τον δρόμο για της φυλακές πήρε ο 17χρονος κτηνοτρόφος που φέρεται να είναι ο δράστης του μακελειού της περασμένης Παρασκευής στο Ροτάσι Μονοφατσίου στην Κρήτη.   
Ο ανήλικος φερόμενος ως δράστης κατά την 5ωρη απολογία για μια ακόμα φορά επανέλαβε ότι η οικογένεια του θύματος είχε στήσει ενέδρα σε εκείνων και στον γαμπρό του.   

Υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 17χρονο Γιώργο αλλά βλέποντας αιμόφυρτο τον αδερφό του από πυροβολισμό θόλωσε με αποτέλεσμα αμέσως μετά την πάλη που είχε με το θύμα, και ενώ το θύμα τον χτυπούσε στο κεφάλι με μια μαγκούρα, του κάρφωσε το μαχαίρι πισώπλατα.  

Το πρωί ο πατέρας και ο γαμπρός του ανήλικου δράστη παρουσιάστηκαν στο γραφείο της ανακρίτριας Ηρακλείου απ’ όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν της επόμενες ημέρες. Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου όμως απολογήθηκε και ο 44χρονων θείος του θύματος ο όποιος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ.   

Ανακρίτρια και εισαγγελέας μετέβησαν για λόγους ασφαλείας στο νοσοκομείο και έπειτα από την πολύωρη απολογία του αποφάσισαν την αποφυλάκιση του.  


Πηγή: flashnews.gr