Ταυτόχρονη διαμαρτυρία πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί ένστολοι έξω από τα γραφεία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, για τις προωθούμενες μειώσεις στους μισθούς τους.
«Το ειδικό φτωχολόγιο ονομάστηκε ειδικό μισθολόγιο» αναγράφει πανό που έχουν αναρτήσει μέλη της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους.

Την ίδια ώρα, στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, υπάρχει ισχυρή παρουσία των ΜΑΤ ενώ οι ένστολοι που διαμαρτύρονται, κάνουν λόγο για «εξαπάτηση» από την κυβέρνηση που προεκλογικά είχε απορρίψει το ενδεχόμενο να γίνουν νέες μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια.

«Ακόμη κι αν ψηφίσετε τα μέτρα, θα είμαστε στο δρόμο». Αυτό τουλάχιστον είπαν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος μίλησε μαζί τους προκειμένου να δει ποια είναι τα αιτήματά τους. 

Οι αστυνομικοί του ανέφεραν τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν με τις νέες περικοπές στους μισθούς τους και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Νέας Δημοκρατίας που κατέβηκε στη λεωφόρο Συγγρού τους είπε ότι θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό. Εκείνοι, πάντως απάντησαν ότι ακόμη κι αν ψηφιστούν τα μέτρα, εκείνοι θα συνεχίσουν να διαμαρτύρονται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι συνδικαλιστές θα παραμείνουν για περίπου μία ώρα έξω από τα γραφεία των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, ενώ προαναγγέλλουν συνέχιση των κινητοποιήσεών τους.