Τo διεθνούς φήμης supermodel, Miranda Kerr επιλέγει τα RealFlex για την προπόνησή της, γιατί προσφέρουν την προστασία την ευελιξία και την ανθεκτικότητα ενός παραδοσιακού αθλητικού παπουτσιού, συνδυάζοντας παράλληλα όλα τα οφέλη της φυσικής κίνησης.   
Για τη Miranda Kerr, το RealFlex αποτελεί την τέλεια επιλογή είτε τρέχει στο γυμναστήριο, είτε στους λόφους του Hollywood είτε κατά μήκος της παραλίας στο Λος Άντζελες. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «αυτό που λατρεύω στο RealFlex είναι η φυσική κίνηση που επιτρέπει στο πόδι να κάνει και το πόσο ελαφρύ είναι. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις άνετα και να έχεις την καλύτερη στήριξη όταν προπονείσαι και ειδικά όταν τρέχεις και το RealFlex το προσφέρει αυτό. Το βρίσκω ιδανικό για τρέξιμο, ενώ μπορείς να το βρεις σε πολλά διαφορετικά χρώματα που «φωτίζουν» την προπόνησή σου».  

Προπονητικά tips από τη Miranda Kerr  

- «Το μεγαλύτερο μέρος της αερόβιας άσκησης το παίρνω από το περπάτημα, γι’ αυτό στο γυμναστήριο επικεντρωθείτε σε λίγα κιλά που πραγματικά βοηθούν στην αντοχή, την τόνωση και διατηρούν το σώμα σε καλή κατάσταση».   
- «Η προπόνηση με λίγα κιλά είναι πολύ σημαντική για το κάψιμο λίπους γιατί βοηθά να διατηρήσεις τον μεταβολισμό σε εγρήγορση».  
- «Εξασφάλισε ότι θα ακούς καλή μουσική κατά την προπόνηση. Λατρεύω να ακούω Rihanna, Lana Del Rey, Gotye και Dr Dre όταν προπονούμαι – είναι καλό να έχεις ποικιλία στη μουσική που ακούς για να σε παρακινεί».  
- «Να προσέχεις να κάνεις σωστές διατάσεις. Είμαι μεγάλη φαν των διατάσεων chakra το πρωί για να πάρω ενέργεια και να είμαι έτοιμη για την υπόλοιπη ημέρα. Είναι τόσο σημαντικό να κάνεις διατάσεις πριν και μετά τις ασκήσεις σου για να ζεσταθεί το σώμα και να λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο».   
- «Να θυμάστε ότι η υγεία είναι πλούτος και είναι πολύ σημαντικό να προσέχετε τον εαυτό σας γιατί τότε μόνο μπορείτε να λειτουργήσετε με το βέλτιστο τρόπο. Αν μπορείτε να προσέχετε τον εαυτό σας μέσα κι έξω αυτό είναι το καλύτερο».