Σε εφτά συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για τις φθορές σε σχολικά συγκροτήματα της περοχής. Ανάμεσά τους και 5 ανήλικοι οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι.
Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, δύο Έλληνες, ηλικίας 19 και 18 ετών αντίστοιχα, τρία ανήλικα αγόρια ηλικίας 16, 15 και 17 ετών αντίστοιχα και δύο ανήλικα 15χρονα κορίτσια για πρόκληση φθορών σε σχολικό συγκρότημα στην πόλη της Λάρισας.

Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία περίοικων, για πρόκληση φθορών από άγνωστα άτομα, αστυνομικοί μετέβησαν εκεί για έλεγχο. Κατά την άφιξή τους, διαπίστωσαν ότι εντός του σχολείου βρίσκονταν τα επτά άτομα, τα οποία προσήχθησαν στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι συλληφθέντες προξένησαν φθορές  σε πόρτες και παράθυρα διαφόρων χώρων του σχολείου.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, έπειτα από μήνυση υπευθύνου του σχολείου.

Οι πέντε ανήλικοι αφέθησαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση διενεργεί το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας.

Πηγή: larissanet.gr