Για λαθρεμπόριο αλκοολούχων ποτών, συνελήφθησαν στη Νέα Μάκρη τρεις Βούλγαροι υπήκοοι, ηλικίας 51, 43 και 48 ετών, ενώ κατασχέθηκαν 792 λαθραίες φιάλες διαφόρων ποτών, τις οποίες μετέφεραν με δύο οχήματα, κρυμμένες μέσα σε εμπορεύματα.


Αναλυτικότερα, πρωινές ώρες χθες, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής εντόπισαν δύο οχήματα, ένα Ι.Χ.Φ. και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στα οποία επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες και πραγματοποίησαν έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες, μέσα σε πλήθος εμπορευμάτων και κάτω από σακιά με κάρβουνο, διάφορες φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας κατασχέθηκαν 792 φιάλες που περιείχαν λαθραία ποτά όπως ουίσκι, βότκα, μπίρα και κρασί, τα δύο οχήματα με τα οποία μετέφεραν τις φιάλες και τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες.

Τα κατασχεθέντα ποτά θα παραδοθούν στην αρμόδια τελωνειακή Αρχή για τον ακριβή προσδιορισμό και καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.