Αναστάτωση έχει προκληθεί αυτή την ώρα στο σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου στο σταθμό της Βικτώριας καθώς ηλικιωμένος άνδρας έπεσε στις γραμμές του τρένου. Oι εργαζόμενοι του σταθμού τον απεγκλώβισαν έγκαιρα και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν καταγραφεί στις κάμερες ασφαλείας του σταθμού, γύρω στις 13:30 ο συρμός του ΗΣΑΠ εισήλθε κανονικά και όταν ακινητοποιήθηκε και άνοιξαν οι πόρτες, ένα άτομο, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρέπει να αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης, επιχείρησε να μπει στο βαγόνι. Όμως δεν πρόσεξε ότι μπροστά του δεν ήταν η πόρτα, αλλά το κενό ανάμεσα στα δύο βαγόνια, με αποτέλεσμα να πέσει στις γραμμές.

Το περιστατικό έγινε αμέσως αντιληπτό τόσο από το προσωπικό ασφαλείας του σταθμού όσο και από τον μηχανοδηγό. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον επιβάτη και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία των τρένων για περίπου μισή ώρα.