Ενα κωμικοτραγικό γεγονός εκτυλίχθηκε σε χωριό της Εύβοιας όπου έκπληκτοι οι κάτοικοι είδαν μία 35χρονη παντρεμένη γυναίκα να βγαίνει στον δρόμο με τα εσώρουχά της έπειτα από τσακωμό που είχε με τον κουμπάρο της.
Σύμφωνα με το evianews η γυναίκα η οποία ήταν παντρεμένη εδώ και πέντε χρόνια, ήταν ερωτευμένη με τον σαραντάχρονο κουμπάρο της, τον οποίο και κάλεσε σπίτι της για να πιούνε καφέ. Ωστόσο οι προθέσεις της δεν ήταν και τόσο αθώες αφού όταν εκείνος έφτασε στο σπίτι την βρήκε να φορά ένα σετ σέξι εσώρουχα...

Ο άνδρας αποδείχθηκε πιστός φίλος, αφού μόλις αντίκρυσε την ημίγυμνη γυναίκα, σηκώθηκε και έφυγε. Η υπόθεση δεν θα γίνονταν γνωστή στο χωριό αν η γυναίκα δεν έβγαινε έξω με τα εσώρουχα για να τον βρίσει.

Την είδαν όμως οι γείτονες και κάποιοι καλοθελητές το κάρφωσαν στον άντρα της λέγοντας του ότι είχαν ερωτικό καβγαδάκι. Ο ίδιος πήγε στον κουμπάρο για να ζητήσει εξηγήσεις μέχρι που του είπε όλη την αλήθεια. Από την πλευρά της η γυναίκα μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε για την Αθήνα.

Πηγή: evianews.gr