Με ένα απίστευτο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οι οποίοι συνέλαβαν 31χρονο Έλληνα, που προσποιούμενος τον αστυνομικό έκλεβε κέρματα από τις τσέπες πολιτών τους οποίους «έλεγχε».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις καταγγελίες ενός 28χρονου από το Μπαγκλαντές και ενός 57χρονου από τη Βουλγαρία, ο 31χρονος προσποιούμενος τον αστυνομικό, ζήτησε να τους ελέγξει και έκλεψε από τον 28χρονο, δύο ευρώ, ενώ στη συνεχεία τράπηκε σε φυγή με  αυτοκίνητο.

Αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 31χρονο.

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι, το μεσημέρι της 26-09-2012, ο 31χρονος προσποιούμενος και πάλι τον αστυνομικό, ακινητοποίησε 35χρονο Έλληνα  και του έκλεψε απο την τσέπη 23 ευρώ.

Ο 35χρονος αντιλαμβανόμενος ότι ο 31χρονος δεν είναι αστυνομικός, προσπάθησε να πάρει πίσω τα λεφτά του, όμως ο 31χρονος αφού τον χτύπησε διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, μέχρι χθες που συνελήφθη.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Πηγή: flashnews.gr