Μέσα σε μια λίμνη αίματος εντόπισε τον 55χρονο εφοπλιστή η οικιακή βοηθός του, όταν εκείνη μπήκε στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας για να ξεκινήσει την εργασία της. 
Ο 55χρονος αυτόχειρας είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι, ενώ πριν αυτοκτονήσει είχε  καταστρέψει 500.000 ευρώ στον καταστροφέα χαρτιού.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 55χρονος εντοπίστηκε από την βοηθό χθες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η αυτοκτονία είχε συμβεί εδώ και αρκετές ημέρες. 
 
Ο 55χρονος αντιμετώπιζε συμπτώματα κατάθλιψης, ενώ τον τελευταίο καιρό δήλωνε απογοητευμένος τόσο με την κρίση που χειροτέρευε την οικονομική του κατάσταση όσο και με τους ανθρώπους, σε σημείο μάλιστα που δεν έβγαινε από το σπίτι του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, o 55χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας ένα 22άρι πιστόλι με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε. Όταν τον βρήκε η αστυνομία ήταν ξαπλωμένος μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ μέσα στο διαμέρισμα ήταν διάσπαρτα εκατοντάδες κατεστραμμένα χαρτονομίσματα, τα οποία είχε κόψει σε λωρίδες λίγες μέρες ή λίγες ώρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του.