Σήμερα θα έχουμε ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.  Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και ανοιχτά της Κέρκυρας τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 6 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.

Στη θάλασσα των Κυθήρων οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από τις βραδινές ώρες δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και από τις βραδινές ώρες δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από τις βραδινές ώρες δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 21 με 22 και στην υπόλοιπη χώρα τους 23 με 24 και κατά τόπους τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή στη δυτική Ελλάδα προβλέπεται λίγη αραιή συννεφιά που από τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσει και τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και αργότερα σποραδικές καταιγίδες που τη κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά Ελλάδα θα είναι κατά τόπους έντονες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ ενισχυόμενοι από τις βραδινές ώρες στα 5 με 6 και τη νύχτα στα 7 με 8 μποφόρ. Στη θάλασσα των Κυθήρων οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από τις νυχτερινές ώρες 5 με 6 μποφόρ. Στο βόρειο και το κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ ενισχυόμενοι από το απόγευμα στα 4 με 5 και τις βραδινές ώρες στα 5 με 6 μποφόρ. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα δυτικά τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενισχυθούν κι άλλο οι νότιοι άνεμοι το Αιγαίο και θα φτάσουν τοπικά και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 20 με 21 βαθμούς, στα δυτικά τους 21 με 22 και στην υπόλοιπη χώρα τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.