Εφιάλτες από το πρόσφατο παρελθόν ξυπνούν στον Προφήτη Ηλία Κρήτης με ένα ακόμα επεισόδιο που προστίθεται στο φάκελο του μακελειού του περασμένου Ιουνίου.  

Σήμερα τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν με Καλάσνικοφ, κρεοπωλείο που ανήκει σε εμπλεκόμενο της υπόθεσης που το βράδυ της 24ης Ιουνίου είχε σοκάρει το πανελλήνιο με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς.

Να σημειωθεί ότι το κρεοπωλείο, μετά το φονικό, παραμένει κλειστό, ενώ η τοπική κοινωνία δεν έχει ακόμα συνέλθει από την τραγωδία. 

Ισχυρή δύναμη της τοπικής ΕΛΑΣ βρίσκεται στο σημείο καθώς ο κίνδυνος ξεσπάσματος δράσεων αντεκδίκησης δεν έχει κοπάσει ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, στο σημείο της επίθεσης που έγινε τα ξημερώματα δεν βρέθηκαν κάλυκες όπλου, ωστόσο σύμφωνα με πηγές από το ορεινό χωριό, στο σημείο βρέθηκαν παραπάνω από 10 κάλυκες.

Όλα δείχνουν πάντως, πως οι άγνωστοι δράστες, επέβαιναν σε αυτοκίνητο πυροβόλησαν τη τζαμαρία του καταστήματος και εξαφανίστηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι το φονικό σημειώθηκε όταν ένας 34χρονος μετέβη στο κρεοπωλείο 52χρονου και, λόγω προηγούμενων διαφορών τους, τον εξύβρισε, του επιτέθηκε με ράβδο και τον πυροβόλησε με πιστόλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στα κάτω άκρα.

Στη συνέχεια ο 52χρονος, σε έξαλλη κατάσταση, πήρε από το αυτοκίνητό του την κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε τον 34χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Από τα πυρά του 52χρονου τραυματίστηκαν, επίσης, ο 17χρονος γιος του και ένας 64χρονος θαμώνας γειτονικού καφενείου, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Πηγή: prismanews.gr