Τα παπούτσια που θα μας συνοδεύουν σχεδόν σε κάθε μας εμφάνιση το Χειμώνα είναι οι μπότες. Είναι τόσες οι επιλογές για τις μπότες και τα μποτάκια που θα φορεθούν τη σεζόν που δύσκολα μπορούμε να διαλέξουμε μερικές.
Θα δούμε όμως μερικά στυλ που παρουσίασαν γνωστοί σχεδιαστές στις πασαρέλες και τον τρόπο που συνδυάζονται για να συμβαδίζουν με τη φετινή μόδα, η οποία γοητεύει, εντυπωσιάζει και προσαρμόζεται σε όλα τα γούστα.... με κάθε της στυλ, αναμφισβήτητα να αναδεικνύει τη δυναμική θηλυκότητα.

Μποτάκια πάνω και κάτω από τον αστράγαλο  
Είναι η πιο hot τάση της σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013. Σε αυτό το ύψος θα δούμε όλα τα σχέδια και στυλ μπότας... combat boots, θηλυκές με στρατιωτικά στοιχεία, με γούνινες, δαντελένιες ή βελούδινες λεπτομέρειες, μεταλλικές, δερμάτινες, μποτάκια εμπνευσμένα από τη Βικτωριανή εποχή, ζωηρά χρώματα, συνδυασμοί χρωμάτων και animal printed.            
Φοριούνται με όλα τα ρούχα από τα πιο casual έως και τις πιο βραδινές εξόδους και πάντα πάνω από τα παντελόνια. Μην ξεχνάμε όμως ότι το συγκεκριμένο στυλ ταιριάζει σε λεπτά πόδια.    

Μπότες λίγο πάνω ή λίγο κάτω από το γόνατο  
Μία ακόμα δημοφιλής τάση της σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013. Είναι μια έξυπνη επιλογή, ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες και προσαρμόζεται ανάλογα από το πρωί ως το βράδυ με όλα τα στυλ.      
Θα τις δούμε σε περιορισμένα σχέδια και χρώματα (χωρίς όμως να λείπουν τα prints) γιατί τα μποτάκια έχουν κλέψει την παράσταση, αλλά αυτές που είναι must και αγαπημένες των σχεδιαστών για τη σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013, και δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή μας, είναι οι ψηλές δερμάτινες μπότες, κυρίως οι μαύρες.  

Πηγή: woman-meetingpoint.blogspot.com.