Νέα επιστολή απέστειλε, προς τα μέσα ενημέρωσης, ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός υποστηρίζοντας πως ο ίδιος ο Γιάννης Καρούζος του είχε αναφέρει, και μάλιστα ενώπιον μάρτυρα, τα ονόματα των τριών πολιτικών, που αναφέρονται στις καταθέσεις του και εμπλέκονται σε υποθέσεις «παράνομης αγοραπωλησίας ακινήτων».

«Ως εκ τούτου» υπογραμμίζει ο κτηματομεσίτης, «είχα κάθε υποχρέωση και καθήκον, βάσει του νόμου, να τα γνωστοποιήσω στις Αρχές, όπως επίσης και τα γεγονότα, τα οποία υπέπεσαν στην αντίληψή μου, εφόσον αφορούσαν σοβαρά αδικήματα κατά του Ελληνικού Δημοσίου». 

«Τα ονόματα αυτά μάλιστα» προσθέτει ο Ιωσήφ Λιβανός, «μου δήλωσε ο Γιάννης Καρούζος, παρουσία μάρτυρα, ο οποίος σήμερα είναι κάτοχος των μετοχών του Ομίλου».

Ταυτόχρονα, ο επιχειρηματίαςτονίζει, στην ανακοίνωσή του, ότι η Δικαιοσύνη έπραξε το καθήκον της, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση στους πολίτες, ώστε εκείνοι να μην φοβούνται.

Ο κ. Λιβανός ξεκαθαρίζει πως δεν φοβάται, καθώς και ότι ζει και θα ζει μέχρι την τελική δικαίωση, «πρώτα για τους Έλληνες συμπολίτες μου και τέλος για εμένα και την οικογένειά μου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.