Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθησε σε σχολείο στον Πύργο. Σύμφωνα με τη μητέρα του παιδιού...  σύμφωνα με τα όσα της ανέφερε ο γιος της επιστρέφοντας από το σχολείο, η δασκάλα τον χαστούκισε διότι δεν πρόσεχε στο μάθημα και συνομιλούσε με συμμαθητή του. 

Ο έτερος μαθητής δεν τιμωρήθηκε, γιατί σύμφωνα με τη μητέρα είναι ανιψιός άλλης δασκάλας του σχολείου. Η μητέρα, μίλησε στην εφημερίδα «Πατρίς» δηλώνοντας οργισμένη από το περιστατικό για το οποίο μάλιστα σήμερα αναμένεται να καταθέσει αναφορά κατά της δασκάλας τόσο στην διεύθυνση του σχολείου όσο και στην διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Περιφερειακής Εκπαίδευσης, στο Υπουργείου Παιδείας, ενώ θα καταγγείλει το περιστατικό στον εισαγγελέα

«Είμαι ανύπαντρη μητέρα, εργάζομαι σκληρά για να μεγαλώσω το παιδί μου και δεν ανέχομαι να σηκώσει κανείς χέρι πάνω του. Δεν το έχουμε χτυπήσει ποτέ εμείς ούτε σα γονείς, και θα το χτυπήσει η δασκάλα; Πέρσι, δεν έκανα καμία αναφορά για αντίστοιχο περιστατικό αλλά αυτή τη φορά δε θα το ανεχτώ», λέει μιλώντας στην εφημ. «Πατρίς» σημειώνοντας ότι θα ζητήσει την άμεση τιμωρία της δασκάλας.