Την άμεση κινητοποίηση της εταιρείας ΛΟΥΞ προκάλεσε η απόφαση του ΕΦΕΤ να προχωρήσει σε απόσυρση όλων των μπλε πορτοκαλάδων από την αγορά λόγω προβλήματος στη γεύση και την οσμή  του 1,5 L με αριθμούς παρτίδας 1022, 1078 και ημερομηνίες λήξης 9-1-13, 21-1-13 αντίστοιχα.  


Η εταιρεία επισημαίνει πως παρότι «δεν προκύπτει κανένα στοιχείο ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι επικίνδυνα για την δημόσια υγεία, αφού και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση το πρόβλημα αφορά μόνο την γεύση και την οσμή», η απόφαση που έλαβε η ΛΟΥΞ ήταν να αποσυρθούν όλες οι παρτίδες μπλε πορτοκαλάδας «για ενδελεχή επανέλεγχο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας».  


Διαβάστε την ανακοίνωση της εταιρείας ΛΟΥΞ:  
 

«Σε συνέχεια του δελτίου τύπου του ΕΦΕΤ της 3/10/2012, σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε από την εν λόγω υπηρεσία το μεμονωμένο περιστατικό για το σχετικό θέμα, κινητοποιήθηκε άμεσα για την δέσμευση και απόσυρση ΟΛΩΝ των παρτίδων μπλε πορτοκαλάδας για ενδελεχή επανέλεγχο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας.  

Παρόλο ότι το όλο θέμα βρίσκεται υπό διερέυνηση, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι επικίνδυνα για την δημόσια υγεία, αφού και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση το πρόβλημα αφορά μόνο την γεύση και την οσμή. Τονίζουμε ότι η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ αυτή απόσυρση ξεκίνησε με πρωτοβουλία μας και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για λόγους προστασίας της ποιότητας των προϊόντων μας και της φήμης της εταιρείας μας, αλλά και κυρίως επειδή δεκαετίες τώρα έχουμε αποδείξει ότι διατηρούμε υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους καταναλωτές μας.

Όπως όλοι γνωρίζετε η Λουξ είναι μία ελληνική επιχείρηση που για 62 χρόνια τώρα, παρασκευάζει και διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας».TAGS