Τα ερωτικά παιχνίδια μίας  πενηντάρας μητέρας μαζί με την 20χρονη κόρη της έχουν αναστατώσει την τοπική κοινωνία του Πύργου Ηλείας.
Οι φήμες για το όργιο της μιας βραδιάς δεν άργησε να μαθευτεί στον «κλειστό» κύκλο της πόλης που έχει βρει το θέμα της χρονιάς.

Ήταν κοινό μυστικό τους τελευταίους μήνες ότι η γοητευτική ζωντοχήρα πενηντάρα, είχε έντονη ερωτική ζωή και φυσικά όχι μόνο με άντρες της ηλικίας της. 
 
Αυτό που δεν μπορούσε βέβαια κανένας να φανταστεί, ήταν ότι η μελαχρινή και καλλίγραμμη κόρης της, μαζί με την μητέρα της θα βρίσκονταν μαζί, στο ίδιο κρεβάτι, την ίδια ώρα... με πολλούς άντρες!
 
Σύμφωνα με το ilialive.gr, ήταν Σάββατο βράδυ και οι δυο γυναίκες, συνοδευόμενες από πέντε άντρες μπήκαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της πόλης. Φυσικά, η είσοδό τους σχολιάστηκε με πολλούς τρόπους, τόσο από τις γυναίκες, όσο και από τους άντρες.
 
Η ώρα πέρναγε και οι δυο γυναίκες φαίνονταν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Οι άντρες της παρέας φλέρταραν και τις δυο, αφήνοντας τους να φανεί ότι η βραδιά θα ήταν μεγάλη...
 
Έτσι και έγινε! Η παρέα έφυγε από το μαγαζί τα χαράματα και κατευθύνθηκε σε ξενοδοχείο, που βρισκόταν λίγο έξω από την πόλη.

Μάλιστα, σύμφωνα με μάρτυρες που βρέθηκαν κι εκείνοι την νύχτα εκεί, οι δυο γυναίκες και οι πέντε άντρες, επέλεξαν μόνο ένα δωμάτιο για να περάσουν τη νύχτα τους...

TAGS