Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα θα υπάρξουν και την Κυριακή, από τις 8π.μ. λόγω του αγώνα δρόμου «We Run Athens».

Έτσι, σταδιακά θα γίνονται διακοπές της κυκλοφορίας στους συγκεκριμένους δρόμους: Αθηνάς, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και πέριξ της πλατείας Ομονοίας, στην οδό Πειραιώς, στο τμήμα της από την Ιερά Οδό έως την πλατεία Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, πέριξ της πλατείας Ασωμάτων, στη λεωφόρο Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Πετμεζά έως τη Λ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στην οδό Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στη λεωφόρο Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στη λεωφόρο Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στη λεωφόρο Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από Λ. Αμαλίας έως τη Λ. Βασ. Κων/νου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, καθώς και στο τμήμα της από Λ. Βασ. Κων/νου έως Ζαχάρωφ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς κέντρο πόλεως.

Στην οδό Σούτσου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πατησίων και της Λ. Κηφισίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Στην οδό Πανεπιστημίου, στο τμήμα της από την οδό Χαριλάου Τρικούπη και την πλατεία Ομονοίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Στην οδό Ακαδημίας, στο τμήμα της από την οδό Κανάρη έως την Λ. Βασ. Σοφίας. Στην οδό Πατησίων, στο τμήμα της από τη Λ. Αλεξάνδρας έως την πλατεία Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Στην οδό Σοφοκλέους, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σταδίου και Αθηνάς, στην Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πανεπιστημίου και Σταδίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στη Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στη Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Στην Ερμού, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.