Στη σύλληψη ενός 39χρονου Αιγύπτιου για μαστροπεία προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, συνέλαβαν τον Αιγύπτιο, ο οποίος κανόνισε επ’ αμοιβή ερωτικό ραντεβού, προάγοντας στην πορνεία με σκοπό το κέρδος, έναντι του χρηματικού ποσού των -400- ευρώ, μία 41χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Ουζμπεκιστάν, διευκολύνοντας την ερωτική δραστηριότητα, μεταφέροντας αυτήν σε ξενοδοχείο.

Επιπρόσθετα, στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, ως μέσα για την διευκόλυνση της μαστροπείας, ενώ στην κατοχή της 41χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα.

Ο 39χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ σε βάρος της 41χρονης, σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, η οποία θα υποβληθεί αρμοδίως. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.