«Γίνεται της που@@@ας. Εγώ προσωπικά απολαμβάνω την τρομοκρατία που έχουν πάθει με αυτό το θέμα. Είναι απόλαυση το πόσο έχουν φοβηθεί. Γιατί γίνεται αυτό; Τίποτε δεν είναι τυχαίο». Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος ο ομογενής Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων με τις δηλώσεις του ότι «επιθυμεί να σώσει» την Ελλάδα με τα υποτιθέμενα 600 δισ. δολάρια.

Μιλώντας σε ραδιόφωνο της ομογένειας ο κ. Σώρρας, όχι μόνο επιμένει στις προθέσεις του να δώσει στη χώρα τα 600 δισ. ευρώ αλλά ταυτόχρονα εξαπολύει σφοδρή επίθεση στους δημοσιογράφους.

«Γίνεται της που@@@ας. Εγώ προσωπικά απολαμβάνω την τρομοκρατία που έχουν πάθει με αυτό το θέμα. Είναι απόλαυση το πόσο έχουν φοβηθεί. Γιατί γίνεται αυτό; Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Ξέρουν ποιος είμαι και φυσικά όχι τα παιδιά, οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται σε αποστολή για βιοπορισμό. Αυτοί που πρέπει ξέρουν και ποιος είμαι και τι ακριβώς κάνω. Και τι ακριβώς γίνεται τώρα. Και τι ακριβώς πάνε να προλάβουν. Προσπαθούν να μου ρίξουν λάσπη πριν υποχρεωθούν να ελέγξουν. Γιατί αν ελέγξουν η επόμενη μέρα τους θα είναι δύσκολη», αναφέρει ο κ. Σώρρας, ο οποίος είναι εμφανές από τον τόνο της φωνής του πως έχει βγει εκτός εαυτού.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο Αδωνις Γεωργιάδης διερωτήθηκε για ποιον λόγο τον μηνύει, προαναγγέλλοντας και δική του μήνυση σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ.

Παράλληλα, ο κ. Σώρρας, υποστήριξε ότι έχει προσπαθήσει να αγοράσει το ελληνικό χρέος (!) αλλά δεν του πουλάνε τα ομόλογα του ελληνικού χρέους. «Δεν μου πουλάνε ούτε την Αγροτική Τράπεζα, δεν μου πουλάνε τίποτε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ εκπροσωπώ και κάποια συμφέροντα που δεν έχουν να κάνουν με χρήματα, αλλά με την ελευθερία. Υπάρχει μια μεγάλη απελευθερωτική αποστολή», είπε ο ίδιος.

Μάλιστα, ο κ. Σώρρας προέβη και σε μια «αποκάλυψη», σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του: «Για αν δείτε πόσο παλιοί είμαστε και τις διασυνδέσεις μας θα σας πω ότι ο Βενιζέλος ως υπουργός Οικονομικών όταν ήρθε στην Αμερική τον έφερε ο καθηγητής Καρυώτης που είναι φίλος του στο ίδιο τραπέζι με τον Μανώλη Λαμπράκη (πρόεδρος της οργάνωσης End National Debt που φέρεται να διαχειρίζεται τα υποτιθέμενα δισεκατομμύρια του κ. Σώρρα) και συζητήσαμε το θέμα. Του έδωσε μάλιστα και μια επιστολή που κάποια στιγμή θα δοθεί στη δημοσιότητα.»

Το εν λόγω ηχητικό απόσπασμα κάνει τον γύρο του Διαδικτύου ενώ το περιεχόμενο του ελέγχεται, καθώς δεν αποκλείεται να είναι προϊόν μοντάζ.