Περισσότερα από 171.400 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, ναρκωτικές ουσίες και η άδεια κυκλοφορίας κλεμένης μοτοσικλέτας βρήκαν οι αστυνομικοί στην κατοχή ομάδας τριών ατόμων, που συνελήφθησαν στη Χαλκιδική.   
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 47, 39 και 17, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του τελωνειακού κώδικα, ενώ αναζητείται ένας ακόμα 37χρονος ημεδαπός.  

Αρχικά, την Παρασκευή ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε ο 47χρονος στην Ιερισσό Χαλκιδικής, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 274 γραμμαρίων. Στη συνέχεια ο προαναφερόμενος οδήγησε τους αστυνομικούς σε εγκαταλελειμμένο εργαστήριο ξυλουργίας όπου τους παρέδωσε συνολικά 2.119 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιριών, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ενδεικτική ταινία ασφαλείας.

Όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, ο 47χρονος προμηθεύτηκε την προαναφερόμενη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τα πακέτα τσιγάρων από 39χρονο. Οργανώθηκε επιχείρηση και ο 39χρονος μαζί με τον 17χρονο εντοπίστηκαν στο Πόρτο Κουφό Χαλκιδικής και συνελήφθησαν.

Σε αστυνομική έρευνα στο σπίτι 39χρονου καθώς και στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

9 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 71,7 γραμμαρίων,
1 αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης,
2 ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής και
η άδεια κυκλοφορία μίας δίκυκλης μοτοσικλέτας για την οποία έχει δηλωθεί κλοπή την 20.08.2007 στην Αθήνα. 

Στη συνέχεια, σε αστυνομική έρευνα σε βιοτεχνία – αποθήκη  στο Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης, η οποία φέρεται να είναι ιδιοκτησίας 37χρονου ο οποίος αναζητείται, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

169.331 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιριών, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι και ένας τροχός φορτηγού οχήματος, το ελαστικό μέρος του οποίου ήταν κομμένο με αιχμηρό αντικείμενο και στο εσωτερικό του εντοπίστηκαν τρίμματα και υπολείμματα απροσδιόριστης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης. 

Τα κατασχεθέντα πακέτα τσιγάρων απεστάλλησαν στα κατά τόπον αρμόδια Τελωνεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.