Επιστολή απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ, κ. Ευάγγελος Μπουζούλας, προς την υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Λούκα Κατσέλη, το υπουργείο Οικονομικών, τις παρατάξεις ΓΣΕΕ, τα ΜΜΕ, τα εργατικά κέντρα-Ομοσπονδίες-εργαζόμενους.

Ακολουθεί η επιστολή:

Σας γνωρίζω, με την παρούσα επίστολή μου, την αντιδημοκρατική πρακτική της ΠΑΣΚΕ-ΓΣΕΕ, με λειτουργίες πρωτόγνωρες και αντικαταστατικές συμπεριφορές, παρακάμπτοντας το Γεν. Γραμματέα και την αρχή της πλειοψηφίας των οργάνων διοίκησης της ΓΣΕΕ, λειτουργώντας αυτόνομα (μονοπαραταξιακά) απέστειλαν δελτία Τύπου και επιστολές (υπ’ αρ. πρωτ. 1697/4.11.2010 περί εφαρμογής Σ.Σ.Ε. και 1698/4.11.2010 Υπ. Οικονομικών).

Η πρακτική ταύτισης του Σ.Κ. με την πολιτική της κυβέρνησης (ως καλά παιδιά), με την πολιτική του μνημονίου με ότι αυτό συνεπάγεται, οδηγεί τους εργαζόμενους στο σύγχρονο καιάδα.

Οι ως άνω επιστολές έχουν μονοπαραταξιακό χαρακτήρα και δεν εκφράζουν την πλειοψηφία της διοίκησης της ΓΣΕΕ. Η πολιτικοσυνδικαλιστική αυτή πρακτική βλάπτει κατάφορα το Σ.Κ. και τους εργαζόμενους.

Δηλώνω ότι δεν ανέχομαι και δεν θα ανεχθώ, σε προσωπικό/θεσμικό επίπεδο, ανάλογες συμπεριφορές.

Ευάγγελος Μπουζούλας,

Γεν. Γραμματέας ΓΣΕΕ