Ο κ.Καταραχιάς που βρίσκεται αυτήν την ώρα στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, περιγράφει: «Είχαμε ραντεβού με ένα μπλοκ εργαζομένων του Αγίου Σάββα και ανεβαίναμε στη διαδήλωση από τον πεζόδρομο της Ερμού. Λίγο πριν το τέλος του δρόμου ομάδα ΔΙΑΣ, μου έκλεισε το δρόμο, αναίτια, επειδή κρατούσα μια ντουντούκα και με πήγαν άκρη. Με κρατούσαν, άνοιξαν την τσάντα μου και πήραν την ταυτότητά μου. Την ίδια ώρα όμως μαζεύτηκε κόσμος γύρω μας από συγκεντρωμένους λέγοντας ότι είναι αναίτια η σύλληψη.
 
Με τραβήξανε και με πήγανε στη ΓΑΔΑ στον 11ο όροφο όπου και βρίσκομαι. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής μου, επικρατούσε ένα κλίμα εκφοβισμού καθώς οι αστυνομικοί που με είχαν περικυκλώσει έλεγαν συνεχώς ότι «θα μας τσακίσουν όποιοι και να είμαστε» και διάφορες άλλες απειλητικές εκφράσεις».

Ο κ. Καταραχιάς που είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται ως προσαχθείς στη ΓΑΔΑ, περιγράφει πως δεκάδες άλλοι διαδηλωτές βρίσκονται μαζί του στον 11ο όροφο, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος αφού δεν είχαν προβεί σε καμία παράνομη ενέργεια.
 
«Επικρατεί όργιο εκφοβισμού αφού συλλαμβάνουν γιατρούς που θέλουν να διαδηλώσουν ειρηνικά. Ο σκοπός τους είναι να εκφοβίσουν τον κόσμο» δηλώνει στο iatropedia ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Δημήτρης Βαρνάβας.